Winkelmandje

0 Producten

Veiligheid en privacy

Is online kopen niet onveilig?

Online verkoop levert u veel gebruiksgemak op. Voor sommigen is online kopen echter een drempel omdat men denkt dat het risicovol is om via internet te kopen: krijg ik mijn spullen wel thuis, is internet betalen wel veilig, etc.?
Beenmodehuis kan deze drempels voor u niet wegnemen, wel proberen wij deze te verlagen door als volgt te werk te gaan:
Beenmodehuis heeft ervoor getekend zich te houden aan de geldende regels voor online-verkoop, opgesteld door de Kamer van Koophandel. Hieronder valt verplichte informatie over het product (prijs in/ex btw, kenmerken, leveringswijze, inbegrepen kosten zoals administratie-en verpakkingskosten etc.) maar ook over de betalingswijze.
U mag uw bestelling altijd 10 dagen in bedenktijd nemen. Binnen deze periode mag u beenmode, mits in de originele ongeopende verpakking, terugzenden. De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor de klant. Zie ook onze algemene voorwaarden.
Beenmodehuis houdt zich aan de richtlijnen voor thuiswinkelen zoals deze zijn opgesteld door de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. Vanwege de hoge lidmaatschapskosten zijn wij hier (nog) niet ingeschreven.

Zijn Ideal en Paypal wel veilige betaalmethoden?

Ons I-dealcontract is afgesloten bij het bekende Mollie. Op het moment dat u kiest voor de optie Ideal wordt u doorgeleid naar uw eigen bankomgeving. Deze omleiding is versleuteld tegen inbreuk: er komt een security verbinding tot stand. U kunt dit zien doordat er op dat moment in uw url dit komt te staan: https: etc.. De S staat voor security (beveiliging). Na uw betaling komt u weer terug op onze website en sluit u het contact met uw bank af.
U kunt ook uw betaling verrichten door middel van Paypal. Paypal heeft eveneens een unieke beveiliging. U heeft in dat geval een paypalaccount gekoppeld aan uw mailadres. Dit account moet u wel vooraf aanvragen bij Paypal zelf.
U kunt ook kiezen voor het aanvragen van een I-deallink. U ontvangt dan z.s.m. per e-mail een link waarmee u in het betaalsysteem van Mollie uw betaling kunt regelen. De link wordt op werkdagen dezelfde dag toegestuurd, in het weekend pas op maandagmorgen. Ideallink is vooral handig als u telefonisch uw bestelling doorgeeft.
Tenslotte kunt u altijd nog gebruik maken van het internetbankieren middels uw eigen bank of telefonische overboekingen.

Wat doen jullie met mijn prive-gegevens?

Adresgegevens die u invoert op het bestelformulier worden alleen gebruikt om de artikelen u toe te sturen. Incidenteel wordt u reclame thuisgestuurd. Adresgegevens worden NOOIT doorgespeeld naar derden.
Uw mailadres hebben we alleen nodig om de voortgang van uw bestelling door te geven. U krijgt een bestelbevestiging en een verzendbevestiging, dat is alles. Mailgegevens worden NOOIT doorgegeven aan derden.

Moet ik persé een account aanmaken?

Nee, dat hoeft niet. Een account aanmaken is voor u wel handig, zodat u bij een volgende bestelling niet weer uw gegevens hoeft in te voeren. Wilt u geen gegevens achterlaten, kies dan in het bestelproces gewoon voor ‘verder gaan bestellen’. Er wordt dan geen persoonlijk account aangemaakt en u hoeft ook geen wachtwoord in te voeren.
Heeft u nog meer vragen? Neem gerust contact op.

IBAN: NL67RABO0367037440 t.n.v. Beenmodehuis.nl | BTW: NL210470173B01 | KvK: 61879487