Winkelmandje

0 Producten

Service en retouren

Welke service kan ik van Beenmodehuis verwachten?

U kunt verwachten:

  • Snelle levering: na ontvangst van uw betaling verzenden wij uw bestelling meestal nog dezelfde dag. Er zijn een paar drukke perioden zoals de december maand. Echter, ook dan worden de artikelen zo veel mogelijk dezelfde dag en anders de volgende werkdag verzonden. Uiterlijk binnen twee werkdagen heeft u uw bestelling binnen.
  • U kunt altijd kosteloos advies krijgen bij uw bestelling. U mag uw vraag telefonisch stellen via ‪06-48201013‬. Ook kunt u een sms sturen of een whatsapp berichtje. Deze berichten worden bijna altijd binnen een paar uur beantwoord. Mailen mag ook naar info@beenmodehuis.nl De beantwoording van mails worden binnen 1 werkdag beantwoord.
  • Bij ons betaalt u NIET alle verzendkosten maar slechts een bijdrage. Voor zowel brievenbuspost als voor pakketpost is dit € 2,95. Dat betekent dus dat het voor u goedkoper is om meerdere artikelen in één keer te bestellen. Alle andere kosten van bank, I-deal, verpakking en administratie worden dus NIET in rekening gebracht.
    Voor onze Belgische klanten hebben we een speciaal tarief van € 7,95. De leveringsdatum ligt op gemiddeld 4 dagen na uw bestelling.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Ja, u mag alle artikelen, behalve panty’s en outlet beenmode, na ontvangst 14 dagen op zicht houden. Daarna vervalt het recht van retour. De artikelen mogen ook niet gepast zijn en voorzien zijn van de originele verpakking! Beschadigde verpakking of labels of zelfs beschadigde beenmode kan natuurlijk niet worden terug genomen!!

Hoe moet ik mijn artikelen terugsturen?

In de originele verpakking of verzenddoos. Verwijder alleen uw adres en vermeld het retouradres van Beenmodehuis. Dit adres kunt u vinden onder het kopje ‘contact’ en op de sticker links op de envelop of verzenddoos. De kosten van retourneren zijn voor de klant.
Let op: voordat u retourneert dient u contact op te nemen met info@beenmodehuis.nl. U ontvangt per mail een volledige uitleg en een retourformulier! Wilt u deze invullen en meesturen met de artikelen. Zonder formulier kunnen retouren daarom niet in behandeling genomen worden.

IBAN: NL67RABO0367037440 t.n.v. Beenmodehuis.nl | BTW: NL210470173B01 | KvK: 61879487