Winkelmandje

0 Producten

Meisjespanty kopen – waar let je op?

Posted by Liesbeth van Dijk on mei 29, 2018  /   Posted in Nieuws

Wilt u voor het eerst een meisjespanty kopen en weet u niet waar u op moet letten? Hieronder vind u wat tips die u helpen een juiste beslissing te maken

Meisjespanty kopen – waar let je op?

Voor welke gelegenheid is de panty?

U gaat een panty aanschaffen maar wat is de aanleiding voor deze aanschaf? Is het voor school (b.v. omdat u dochter-lief een leuke jurk of rok heeft en daar past geen maillot bij). Neem dan vooral een dikke panty van minstens 60 denier. Kinderpantys zijn er zelfs in 100 denier. Is dat niet dik? Dat valt best mee. Het is vooral stevig! En een dikke panty kan er best heel stoer uitzien. Zeker met leuke gympen of ook zelfs met ballerina’s. Let alleen bij dikke panty’s wel op dat u het liefst dezelfde kleur kiest als het kledingstuk. Dus blauwe panty bij een blauwe outfit. Een lichte jurk (b.v. ecru) met een ecru panty. Dat is het meest passend. Verschillende kleuren worden al snel rommelig. Dit is bij dunnere pantys veel minder het geval omdat deze niet blik-dicht zijn. Met een stuk huid geeft dit een heel ander effect.

En verder.. dikke stoffen, dikke panty’s. Dunne stoffen, dunne panty’s.

De 60d panty’s zijn er in heel veel kleuren zoals fuchsia, zwart, blauw, jeans, roze, rood, zilver, ecru, offwhite, wit etc..

Zoekt u een panty voor een bruiloft? Dan is een dunne panty veel meer chique!. Dat kan ook best, want de dames bruidsmeisjes of als ze mee mogen op zo’n speciale dag gaan meestal niet onnodig over de grond liggen rollen. Dunne panty’s zijn er in huidkleur, maar ook in kleuren als zwart, donkerblauw, wit, ecru etc. Een huidkleur panty voor meiden is absoluut NIET oubollig maar juist heel hip. De panty’s van Ewers en NoQ hebben een zachte glanslaag (satin) dus het heeft totaal niets met steunkousen van doen. Huidpanty’s hebben nog een voordeel… zie volgende vraag!

Wat wilt u met de panty bereiken?

Heeft u voor uw dochter een jurk die van zichzelf al heel mooi is en eigenlijk weinig nodig heeft om de jurk op te leuken? Neem dan vooral een panty die niet opvalt. Dus geen fantasie maar effen en geen afwijkende kleuren maar dezelfde kleur. Of.. de huidpanty. Deze is zeer geschikt om de aandacht niet op de benen te vestigen maar op de jurk of rok.

Welke maat kiest u?

U kunt kiezen uit de merken NoQ, Ewers, Bonnie Doon en YellowMoon. NoQ is uniek in Nederland en nergens anders verkrijgbaar. Nog een voordeel van NoQ: de maten liggen dicht bij elkaar. Dat is makkelijk kiezen. Maar ook bij de merken Ewers, YellowMoon of Bonnie Doon zijn super leuke modellen en prints te vinden. De maten vallen per merk weleens wat anders, maar bij ieder artikel staat aangegeven hoe de maat valt! Twijfelt u nog? Bel, sms of whatsapp even voor vrijblijvend advies!

Welk merk kiest u?

Heel belangrijk: het merk NoQ is van alle kinderpanty merken het beste merk! Zonder twijfel is deze ‘de beste koop’. Voor het minste geld heeft u de meeste kwaliteit. Bonnie Doon staat ook heel goed bekend, heeft vrolijke beenmode en goede kwaliteit. Ewers is Duits en degelijk. Valt meestal ruim. YellowMoon is onze minste keus. Vallen vaak ruim, de kwaliteit is redelijk. 

Meisjespanty kopen - waar let je op?

Comments are closed.

IBAN: NL67RABO0367037440 t.n.v. Beenmodehuis.nl | BTW: NL210470173B01 | KvK: 61879487