Winkelmandje

0 Producten

Legging Lidy donkerblauw, offwhite, zand en fuchsia

Posted by Liesbeth van Dijk on september 23, 2015  /   Posted in Nieuws

Leggings LidyLegging Lidy donkerblauw, offwhite, zand en fuchsia

Was u ook zo tevreden over de legging 7/8 van het voorjaar 2015? Veel klanten roemden de kwaliteit en de perfecte pasvorm. Er zijn nu weer nieuwe leggings gemaakt, maar dan in de lange uitvoering (tot op de enkel). Mooi strak design in prachtige kleuren fuchsia, donkerblauw, zand en offwhite. De laatste is een tint lichter dan de ecru van het voorjaar.

Materiaal van de legging Lidy donkerblauw, offwhite, zand en fuchsia

Het materiaal is strak geweven dus mooi glad, stevig katoen. Niet zo dun dat je er al bij voorbaat doorheen kijkt. 95% is katoen, 5% is elastan, wat zorgt voor de rek. De pasvorm is ook mooi smal, zodat de leggings zeer geschikt zijn voor meisjes met smalle beentjes.

Verkrijgbaar in de maten 92-98 t/m 152-158. Zo lang de voorraad strekt.

Deze leggings worden per hele serie gemaakt, speciaal op verzoek van Beenmodehuis. Ontbrekende maten kunnen dus niet ‘zomaar’ even bijbesteld worden. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Klik hier om naar de meisjes Lidy leggings te gaan: https://www.beenmodehuis.nl/product-categorie/meisjes-beenmode/leggings-meisjes/

Klik hier om naar de dames Lidy leggings te gaan: https://www.beenmodehuis.nl/product-categorie/dames-beenmode/leggings/

 

Meisjeslegging zandkleur van Lidy

Meisjes legging fuchsia van Lidy

Legging meisje donkerblauw Lidy

Legging meisje offwhite van lidy

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

IBAN: NL67RABO0367037440 t.n.v. Beenmodehuis.nl | BTW: NL210470173B01 | KvK: 61879487