Winkelmandje

0 Producten
Tips

Hoe kies ik de goede maat? Volg eenvoudig deze tips op:

*   Elk merk valt anders. Lees onderstaand de kenmerken per MERK even door.

hoe kies ik een maillot maat?

*   Wilt u een uitleg middels een videoclip: Kijk op Facebook: https://www.facebook.com/Beenmodehuis-294536860590139/?ref=hl

Welke maat bij welke leeftijd hoort in het algemeen kunt u zien op de pagina: https://www.beenmodehuis.nl/index.php/maten/

*   Bij maillots en leggings staat er bij het artikel meestal de lengte van het been vermeld. Hoe dit opgemeten is kunt u zien op de afbeelding rechts:

U ziet de gele pijlen: de maat is op de maillot gemeten vanaf het bovenbeen (waar het broekje begint) tot en met de hiel (daar waar u een schuine weefnaad ziet).

Bij maillots dus zonder voet. Bij leggings inclusief het boord

Let op: Zo meten we de lengte van een legging.

Het handigste is om het aantal cm’s (wat wij opgeven bij het artikel) te controleren met een goed passend maillotje uit uw collectie. De lengte die wij opgeven is nl. niet hoe de maillot uitgerekt past. Meet dit dus bij voorkeur niet bij uw kind vanaf de heup t/m de enkel maar zoals gezegd op een goed passende maillot. Dan weet u zeker dat de maat overeenkomt.

 

EIGEN LIJN/LIDY

Beenmode van Beenmodehuis zelf is meestal van 77% tot 80% katoen, al dan niet met wol erbij. Dit kunt u ook zien op het label. Het is kwalitatief vergelijkbaar met het Duitse Ewers.

De leggings van Lidy zijn gemaakt van hoogwaardig full elastisch materiaal. Dit betekent dat de rek in de stof zit aan alle kanten! Dit voorkomt het zogenaamde pyama-effect. Zo krijgt u een heerlijk draagcomfort. De squash stof bevat 95% katoen en 5% elastan.

Voor een legging van dergelijke kwaliteit betaalt u 16,95 tot wel 19,95 of 24,95. Meestal zijn dit de leggings bijpassend bij een kledinglijn, zoals Quapi, LT-01, Le Chic, Mexx etc. Dit is dus echt niet nodig. Deze LIDY leggings zijn slechts 10,95!!

Tip: Kijk in de shop naar de klanten reviews.

EWERS

Ewers (Duits merk) maillots en kousen vallen bijna altijd GROOT qua maat. Dat houdt in dat de benen lang en ruim zijn en de voeten groot! Ewers krimpt niet in de was, neem dus bij voorkeur geen grotere maat dan u nodig hebt. Heeft u/uw kind erg hekel aan ‘afzakkende’ kousen? Kies voor Ewers kniekousen.  Ewers gebruikt vaak wol en katoen. De kwaliteit van de kous is daar ook naar! Van door ons verkochte beenmode mag alleen Ewers in de droger.

Ewers maillot worden op dezelfde manier gemeten als hierboven beschreven. U kunt dit ook zien op onderstaand maatschema: Het geel gearceerde is vooral voor u van belang.

Meting maillots Ewers (volg BL3)Meer weten over Ewers: klik hier.

NOQ

NoQ is een uniek merk in Nederland wat nergens anders verkrijgbaar is. Het is qua pasvorm vergelijkbaar met YellowMoon en valt goed qua maat. De stevigheid is zelfs nog wat beter, want de kinderpanty’s zijn bij NoQ in het kruis verstevigd! Ook zijn de NoQ panty’s iets goedkoper!

MARIANNE

Valt meestal groot. Krimpt wel enigszins in de was, mag niet in de droger.

YELLOWMOON

Valt meestal groot. Ruime benen en grote voeten! Krimpt wel enigszins in de was, mag meestal niet in de droger (tenzij er veel katoen in zit). Overigens is het altijd beter om beenmode niet in de droger te doen en binnenste buiten te wassen. Dan behoud het artikel zijn gladheid.

BONNIE DOON

Valt conform de maat, maar eerder klein dan ruim. De beentjes zijn ook altijd mooi smal en de voetjes klein, erg prettig dus bij smalle meisjes. Krimpt niet erg in de was. 
De kwaliteit van Bonnie Doon staat heel goed bekend! Bonnie Doon bestaat al 100 jaar. De beenmode gaat bij normaal gebruik absoluut langer mee dan de merkloze beenmode. De prijs ligt hoger, maar de producten zijn het zeker waard. 
Bonnie Doon heeft vaak ook heel elegante en originele beenmode.

Leuk weetje: koopt u een Bonnie Doon product bij een kindermode winkel of damesmode winkel, dan betaalt u bijna altijd meer! Bij Beenmodehuis verwisselt de collectie veel sneller. Dat betekent niet alleen dat er een actueler assortiment geboden wordt, maar ook dat wij sneller de merkartikelen van o.a. Bonnie Doon of Ewers AFPRIJZEN, terwijl u bij modewinkels soms jarenlang de verkoopprijs betaald. Kijk en vergelijkt u zelf maar!

Meer weten over Bonnie Doon? Klik hier:

Eigen handgemaakt ontwerp

Bekende merken zoals Bonnie Doon en Ewers
IBAN: NL83 INGB 0005 1339 97 t.n.v. Beenmodehuis.nl | BTW: NL135805429B01 | KvK: 24485596
Ontwerp & realisatie Youngreality