Winkelmandje

0 Producten
Service en retouren

 Welke service kan ik van Beenmodehuis verwachten?

U kunt verwachten:

  • Snelle levering: na ontvangst van uw betaling verzenden wij uw bestelling meestal nog dezelfde dag, maar altijd uiterlijk binnen twee werkdagen.
  • U kunt altijd kosteloos advies krijgen bij uw bestelling. U kunt uw vraag telefonisch stellen via: 06-10107058 of door te mailen naar info@beenmodehuis.nl De beantwoording van mails en ingestuurde berichten middels het berichtformulier worden binnen 1 werkdag beantwoord.
  • Nieuwsbrieflezers worden altijd beloond met korting en eerste keuze. U kunt zich opgeven voor lezer middels het nieuwsbriefformulier.
  • Bij ons betaalt u NIET alle verzendkosten, maar slechts een bijdrage. Voor zowel brievenbuspost als voor pakketpost is dit 2,95. Dat betekent dus dat het voor u goedkoper is om meerdere artikelen in één keer te bestellen. Alle andere kosten van bank, Ideal, verpakking en administratie worden dus NIET in rekening gebracht. 
  • Voor onze Belgische klanten hebben we een speciaal tarief van 8,95. De leveringsdatum ligt op gemiddeld 4 dagen na uw bestelling.
  • Beenmodehuis verkoopt diverse merken van verschillende prijsklassen. Gaat u voor goedkoop kies dan voor de lijn van YellowMoon en Marianne,  Kiest u voor kwaliteit? Bepaal dan uw keuze uit de collectie van Bonnie Doon, Ewers of de eigen lijn van Beenmodehuis: Lidy. Het laatste is kwalitatief vergelijkbaar Bonnie Doon. 

 Kan ik mijn bestelling eventueel retourneren?

Ja, u mag uw bestelde artikelen na ontvangst altijd 14 werkdagen op zicht houden. Binnen deze dagen heeft u recht op retournering.

Na 14 dagen vervalt het recht op retour zenden. Wilt u de artikelen graag wel ongepast laten en voorzien van originele verpakking retourneren?!

 Hoe moet ik mijn artikelen terugsturen?

Heel eenvoudig, in de originele verpakking of verzenddoos. Verwijder alleen uw adres en vermeld het retour adres van Beenmodehuis. Dit adres kunt u vinden onder het kopje ‘contact’ en op de sticker links op de envelop of verzenddoos. De kosten van retourneren zijn voor de klant. Let op: voordat u retourneert dient u contact op te nemen met info@beenmodehuis.nl. U ontvangt per mail een volledige uitleg en een retourformulier! Deze graag invullen en meesturen met de artikelen. Zonder formulier kunnen retouren niet in behandeling genomen worden

 

 

 

Comments are closed.

IBAN: NL83 INGB 0005 1339 97 t.n.v. Beenmodehuis.nl | BTW: NL135805429B01 | KvK: 24485596
Ontwerp & realisatie Youngreality