Winkelmandje

0 Producten
Betalen

 

Hoe kan ik betalen? 

U kunt op twee manieren uw bestelling betalen.

1.  Door in het bestelproces te kiezen voor de optie I-deal. Ons I-deal is gekoppeld aan Mollie, een veel gebruikt veilig betaalsysteem. Nadat uw bestelling is geplaatst wordt u – na uw keuze voor I-deal – automatisch doorgestuurd naar uw eigen bank- omgeving.U kiest daar voor uw eigen bank (b.v. ING) en klikt daarna op betalen. Dat is alles. Daarna wordt u weer teruggeleid naar onze website en kunt u uw bestelling afronden.  

2.  U kunt ook uw betaling verrichten door middel van Paypal. Paypal is een volledig veilig betaalsysteem waarmee u betaalt vanaf een e-mailadres. Wanneer u kiest voor Paypal moet u al wel een Paypal account hebben aangevraagd. Dit geldt dus niet voor I-deal. Klanten die vaak gebruik maken van Marktplaats gebruiken nogal eens Paypal. Ook in het buitenland is het een veel gebruikt betaalmiddel.

Paypal is eveneens volkomen veilig, alleen het nadeel voor de verkoper is dat er een behoorlijke provisie moet worden betaald. Onze voorkeur gaat dan ook uit naar I-deal vanwege de lagere kosten. Voor onze buitenlandse klanten willen we echter toch graag Paypal aan blijven bieden.


Is online betalen niet onveilig?

Wanneer u betaalt in het proces van I-deal wordt u automatisch doorgeleid naar uw eigen bankomgevingDit is hetzelfde wanneer u bankiert in uw internetomgeving. Beenmodehuis heeft geen inzage in uw gegevens wanneer u betaalt. Dit is een volledig extern proces waarin wij niets kunnen beïnvloeden of zien. I-deal is dan ook net zo veilig als alle andere betaalmogelijkheden. Wij zullen ook nooit naar bankgegevens vragen!!!

Na ontvangst van uw bestelling krijgt u alleen een e-mailbevestiging dat de bestelling binnen is. Na ontvangst van uw betaling krijgt u een mail van verzending.

En verder?

Wanneer u in de buurt van Capelle a/d IJssel woont of werkt kunt u uw bestelling ook afhalen. Dit kan na het maken van een afspraak. U mag uiteraard dan ook contant afrekenen.

 Heeft u nog meer vragen over dit onderwerp? Bel of mail gerust, contactgegevens staan onder het kopje ‘contact’.

Comments are closed.

IBAN: NL83 INGB 0005 1339 97 t.n.v. Beenmodehuis.nl | BTW: NL135805429B01 | KvK: 24485596
Ontwerp & realisatie Youngreality