Winkelmandje

0 Producten

Gaan de leggings er uit?

Posted by Liesbeth van Dijk on juni 22, 2014  /   Posted in Beenmode blog

Gaan de leggings er uit?

Veel gestelde vraag: klopt het dat de legging uit het modebeeld verdwijnt? 

Nee (en ja :-)!

Het klopt dat het assortiment leggings wat kleiner wordt bij de leveranciers. Enerzijds omdat de legging voor een deel een mode-item is, dus er zullen minder print-leggings (met fotoprint of met motief) geproduceerd worden. Deze zomer zag je deze leggings overigens nog best veel.

Anderzijds: de legging is ook gewoon een handige voetloze panty of maillot die b.v. voor kinderen in het voor- en najaar heel praktisch is. Er is en blijft veel vraag naar en de vraag bepaalt het aanbod. De legging zal voorlopig dus niet helemaal verdwijnen maar de basiskleuren en basisartikelen zullen over blijven.

Dus: gaan de leggings er uit?

Overigens merk je dat fabrikanten (door de economische crises?!) wel voorzichtiger produceren. Beenmodehuis heeft dit voorjaar veel leggings verkocht maar de voorraad bij de leveranciers is momenteel gewoon OP. Helaas kunnen we dus op dit moment geen voorraad meer aanvullen of nieuwe aankopen doen. We moeten gewoon wachten tot de najaarslevering van eind augustus/begin september 2015. Gelukkig is het hoog zomer :-).

Om naar de leggings te gaan klik hier onder: 

legging zwart dames

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

IBAN: NL67RABO0367037440 t.n.v. Beenmodehuis.nl | BTW: NL210470173B01 | KvK: 61879487