Winkelmandje

0 Producten

Betalen

 

Betalen met I-deal, Paypal of Mr Cash

Hoe kan ik betalen? 

U kunt op verschillende manieren uw bestelling betalen.

1.  Ideal

Door in het bestelproces te kiezen voor de optie I-deal. Ons I-deal is gekoppeld aan Mollie, een veel gebruikt veilig betaalsysteem. Nadat uw bestelling is geplaatst wordt u automatisch doorgestuurd naar uw eigen bank- omgeving. U kiest daar voor uw eigen bank (b.v. ING) en klikt daarna op betalen. Dat is alles. Daarna wordt u weer teruggeleid naar onze website en kunt u uw bestelling afronden. IEDEREEN MET EEN BANKREKENING KAN GEBRUIK MAKEN VAN I-DEAL. 

2.  Paypal

U kunt ook uw betaling verrichten door middel van Paypal. Wanneer u kiest voor Paypal moet u al wel een Paypal account hebben aangevraagd. Paypal is eveneens volkomen veilig, alleen het nadeel voor de verkoper is dat er een behoorlijke provisie moet worden betaald. 

3. Sofort Banking

Vaak gebruikt door Duitse klanten. Nederlanders kunnen er ook kosteloos gebruik van maken.

4. Zelf overmaken

Vaak gebruikt bij telefonische bestellingen. Hiermee heeft u dus niets met betaalsystemen in de webshop te maken.

5. MrCash 

MrCash is speciaal voor Belgische klanten. Nederlanders kunnen daar geen gebruik van maken.

Is online betalen niet onveilig?

Wanneer u betaalt in het proces van I-deal wordt u automatisch doorgeleid naar uw eigen bankomgeving. Dit is hetzelfde wanneer u bankiert in uw internetomgeving. Beenmodehuis heeft geen inzage in uw gegevens wanneer u betaalt. Dit is een volledig extern proces waarin wij niets kunnen beïnvloeden of zien. I-deal is dan ook net zo veilig als alle andere betaalmogelijkheden. Wij zullen daarom nooit naar bankgegevens vragen!!!

En verder?

Wanneer u in de buurt van Waddinxveen woont of werkt kunt u uw bestelling ook afhalen. Dit kan na het maken van een afspraak. U mag dan uiteraard ook contant afrekenen.

 Heeft u nog meer vragen over dit onderwerp? Bel of mail gerust, contactgegevens staan onder het kopje ‘contact’.

Comments are closed.

IBAN: NL83 INGB 0005 1339 97 t.n.v. Beenmodehuis.nl | BTW: NL135805429B01 | KvK: 24485596
Realisatie Livingmobile